Solicita o oferta personalizata pentru proiectul tau


MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

Urmareste-ne si pe Social Media

Fatada ansamblu rezidential

Placare exterioara

 

Proiectul

Unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale private din Germania, este in faza de dezvoltare, in apropierea orasului Koln. Districtul Prima Colonia a adaugat recent si proiectul “doua vile” realizat de arhitectul Cornelius Schmitz-Helbig.

Cele doua cladiri ofera cate 5 apartamente diferite, a caror suprafete variaza intre 117 si 166 mp. Un semn distinctiv al celor doua constructii, este dat de culoarea rosie a placilor decorative de fatada, aspect ce integreaza cu usurinta vilele in cadrul zonei rezidential. Pana in 2015, 1,000 de unitati locative, destinate unui numar de 3,500 de rezidenti, au fost construite pe o suprafata de 130 hectare.

 

Caramida decorativa de calitatea superioara, pentru fatada

 

Pentru a respecta standardele inalte de calitate si estetice si la exteriorul cladirii, pentru fatada celor doua proiecte s-a recurs la placi decorative din caramida – produse de calitate superioara cu rezistenta ridicata la factorii externi si cu durata indelungata de viata. “Alegerea placilor decorative din caramida, Röben ADELAIDE burgund, confera o nota moderna constructiei cu nuante de rosu si accentueaza conceptul zonei rezidentiale.” spune arhitectul Cornelius Schmitz-Helbig. “Mai mult, caramida se combina excelent cu elementele din lemn, folosite pentru obtinerea unor spatii intime, dar si cu tamplaria neagra aleasa pentru usi si ferestre.

Un alt criteriu care a stat la baza alegerii acestei solutii de placare exterioara, a constat in o solutie cu o greutate cat mai mica posibil pentru exteriorul termoizolat. Astfel, s-a apelat la finisarea stratului exterior, compus dintr-un sistem termoizolator, cu placile decorative NF ( 240 x 71 x 14 mm). Prin comparatie cu o caramida plina, placile decorative de 14 mm grosime, trebuie doar lipite pe sistemul izolator, aspect ce reduce cu mult timpul de lucru.

Sursa: Röben Tonbaustoffe GmbH

CATEGORIE
Rezidential