Solicita o oferta personalizata pentru proiectul tau


MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

Urmareste-ne si pe Social Media

Ansamblu rezidential KRB

Aplicatie: placare exterioara, fatada

Material: Caramida aparenta decorativa

Model: GEESTBRAND Bunt-Weiß

 

 

Proiectul

Corpurile de cladiri cu destinatie comerciala si rezidentiala, situate in Hanseplatz 1, fac parte dintr-un cartier nou situat in Korbach si sunt dispuse pe o lungime de 120 m. Se numara printre cele sase constructii noi dintr-o zona rezidentiala recent creata, dispusa pe o suprata de 8,000 mp.

 

Fatada cu o suprafata imbietoare

 

Korbach se distinge printr-o veche traditie in utilizarea caramizii la constructii si, prin urmare, multe constructii din imprejurimi au stat drept un argument solid pentru alegerea caramizii aparente decorative la exteriorul corpurilor. Fatada din caramida aparenta a jucat astfel si un rol esential in respectarea planului urbanistic al zonei, dar si in respectarea cerintelor estetice si tehnice impuse de proiect.

Alegerea culorii a fost esentiala, intrucat s-a dorit inca de la inceput o nuanta deschisa data de o patina fina care sa confere caldura fatadei.  S-a optat astfel pentru caramida aparenta GEESTBRAND, marca Röben. Alaturi de aspectul inedit al acestui model de caramida decorativa, se disting si formele neregulate ale placilor de caramida – fiecare este usor diferita, atat prin forma, cat si prin culoare si confera un plus de autenticitate exteriorului.

 

Departajarea zonelor prin folosirea unor culori diferite pentru chitul de rosturi

 

Un detaliu special consta si in montajul caramizii. Pentru a diferentia diferitele corpuri de cladire, s-a apelat la folosirea unei culori diferite a chitului de rosturi. S-au obtinut zone omogene, discret diferentiate, pastrand per ansamblu un aspect unitar si o fatada luminoasa si perfect integrata intr-un cadru “verde”.

 

Sursa: Roben

Photos: © Cornelia Suhan

CATEGORIE
Comercial, Fatada, Rezidential