Solicita o oferta personalizata pentru proiectul tau


MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

Urmareste-ne si pe Social Media

Experienta, profesionalism si parteneriate de lunga durata. 

 

Cu o experienta vasta pe piata locala si proiecte de referinta pentru care am oferit solutii performante, ne-am pozitionat ca principal furnizor de materiale premium pentru arhitectura, materiale destinate sectorului industrial cat si celui comercial.

850,000

peste 850,000 mp de materiale livrate

1,500

in peste 1,500 de proiecte din Romania

12

prin 12 sucursale zonale

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARA

Materialele din portofoliul nostru permit cu usurinta redarea viziunii arhitecturale. Placi HPL, fibrociment, aluminiu compozit ALUCOBOND, panouri din beton aparent etc., solutiile GEPLAST propun o varietate de texturi, culori si decoruri ce indeplinesc cu usurinta cele mai exigente cerinte estetice. Alaturi de gamele coloristice variate, materialele noastre se disting prin performante tehnice de exceptie, fiind folosite in proiecte de anvergura din tara, de la locuinte private, pana la centre comerciale si constructii industriale.

 

Pentru ca urmarim in permanenta noile trend-uri din domeniul constructiilor si arhitecturii, in completarea portofoliului de materiale, am introdus si colectia de placi decorative din caramida aparenta. Am urmarit o solutie performanta si durabila, care inglobeaza peste 80 de modele unice de placi decorative.

 

Va stam cu placere alaturi si va invitam sa descoperiti noi dimensiuni de creativitate alaturi de Geplast. Pentru alte solutii de placare exterioara, va invitam sa consultati intreg portofoliul Geplast Arhitecturale.

CONTACT

Va asteptam de luni pana vineri intr-una din sucursalele Geplast din tara, in intervalul 9:00 – 17:00.

 

Email: oferta@klinker.ro

Tel: 021.312.33.25