Solicita o oferta personalizata pentru proiectul tau


MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

Urmareste-ne si pe Social Media

 

Aplicatie: placare interioara

Material: Caramida aparenta decorativa

Model: MANUS JAVA CARBON

 

Proiectul

Estetica este un element important in amenajarea spatiului de lucru, insa la fel de importante sunt functionalitatea si stilul biroului, intrucat acestea sporesc randamentul si confortul personal.

In decorarea peretilor este necesara alegerea unei cromatici adecvate activitatii companiei si tipului de mediu de lucru, astfel in acest proiect de amenajare s-a optat pentru placarea cu caramida aparenta decorativa modelul MANUS JAVA CARBON.

Optand pentru placarea cu caramida aparenta Klinker spatiul denota organizare, rafinament si manifestarea libera a creativitatii in interiorul companiei.

Placile MANUS JAVA CARBON au o nuanta portocaliu-piersica, iar datorita tratamentului aplicat in procesul de productie capata accente usoare de bleumarin. Fabricate 100% din argila expusa la temperaturi de peste 1000°C, acest model de caramida are o textura aparte si un finisaj neregulat si rugos.

Caracterul exclusiv al gamei MANUS este subliniat de multiplele posibilitati de configurare a designului rezultate din faptul ca fiecare placa in parte are un aspect diferit si o culoare unica.

Dincolo de calitatile estetice, caramida aparenta Klinker are parametri tehnici ridicati si proprietati fizice deosebite care in timp asigura pastrarea intensitatii culorilor, mentenanta facila, durabilitatea si garanteaza o perioada indelungata de viata aplicatiei.

Intreaga cromatica utilizata in placarea peretilor pune in evidenta si se potriveste perfect cu elementul de design special al biroului – masa cu suprafata din sticla montata pe suportul din lemn antichizat.

Modelul de caramida aparenta decorativa Klinker aplicat in acest proiect ofera biroului un design clasic si totodata modern si transforma incaperea intr-un spatiu de lucru confortabil.

 

Alegerea caramizii aparente decorative Klinker este recomandata in diverse proiecte arhitecturale, aplicatii de interior si exterior, atat in cazul proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale.

Descopera toata gama de modele, finisaje si culori AICI.

Sursa: Geplast

 

CATEGORIE
Interior, Office