Solicita o oferta personalizata pentru proiectul tau


MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

Urmareste-ne si pe Social Media

Locuinta privata

Aplicatie: placare interioara

Material: Caramida aparenta decorativa

Model: Roben – Sydney

 

Caramida aparenta decorativa Roben – inspiratie pentru design interior

 

Caramida aparenta este un material folosit adesea pentru „proiecte deosebite” de design interior.

 

Originalitatea proiectului este data de aplicarea caramidei aparente Roben Sydney pe peretii interiori. Nuanta speciala de antracit si suprafata lucioasa a placilor de caramida aparenta ofera o nota de modernism si eleganta intregii incaperi.

 

Culoarea distinsa si structura neregulata a placilor dau camerei un efect interesant clarobscur si astfel alegerea caramidei aparente decorative devine elementul cheie ce a definit stilul intregului design interior.

 

Pardoseala din lemn emana caldura si contrasteaza cu mobilierul original si accesoriile: lampile si obiectele mici de uz zilnic, in culoarea cuprului. Toate acceste elemente ce creaza intreg decorul camerei se potrivesc perfect cu peretii din caramida aparenta Sydney. Componentele de design folosite in acest proiect creează un interior unic, incantator, potrivit gusturilor celor mai indrazneti pasionati de amenajari interioare.

 

In cazul acestui proiect s-a optat pentru aplicarea caramizilor Klinker intr-o maniera nestandardizata – dispunerea acestora fiind efectuata in plan vertical si asezate paralel si intercalat.

 

Toate aceste elemente ofera incaperii dinamism si confort, puse in evidenta si de textura neregulata a suprafetei placilor de caramida aparenta decorativa Roben.

 

Proprietatile de protectie, culoarea caramizii aparente se pastreaza in timp si nu necesita renovari periodice sau costuri suplimentare de intretinere.

 

 

Gasiti mai multe modele de caramida aparenta aici >>

CATEGORIE
Camere de zi, Interior