Solicita o oferta personalizata pentru proiectul tau


MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

Urmareste-ne si pe Social Media

Locuinta privata GC

Placare exterioara si interioara: Moorbrand Sandgelb Bunt, NF

 

“Castelul din sticla”, cum l-au numit arhitectii, este o locuinta estivala, construita in mijlocului unui lac artificial, astfel incat, in plina vara, apa din jurul constructiei sa contribuie la un climat placut. Accesul este permis pe o carare mica ce poate fi blocata prin ridicarea podului de acces.

 

Doua cuburi aparent identice,  imbracate in caramida, se disting ca doua turnuri de aparere pe insula mica. Cele doua corpuri de cladire adapostesc incaperi auxiliare, spatiile de dormit si spatiile sanitare si au fost unite de arhitectul Dana Malzahn-Knauer printr-o cladire intermediara din sticla ce adaposteste zona de living si de servire a mesei, alaturi de o bucatarie deschisa, toate beneficiind de o priveliste ampla asupra imprejurimilor.

 

Caramida de culoare galbena MOORBRAND, folosita la fatada, cat si la interiorul living-ului, a fost aleasa ca solutie naturala care sa permita integrarea proiectului in cadrul natural. Caramida aparenta aleasa pentru placarea exteriorului si interiorului spatiului, are si rol functional – este rezistenta la factorii externi de mediu (raze UV, vant, ploaie, zapada etc.), nu necesita intretinere periodica, isi mentine culoarea pe perioade indelungate si contribuie la sporirea confortului termic din interiorul constructiei.

 

CATEGORIE
Fatada, Interior, Rezidential