Solicita o oferta personalizata pentru proiectul tau


MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

Urmareste-ne si pe Social Media

CALITATE SUPERIOARA

Materialele ceramice produse de Röben Tonbaustoffe GmbH sunt fabricate din materie prima de calitate superioara, in conformitate cu ISO 50001.

 

100% argila arsa la temperaturi ridicate, ce rezulta intr-un produs finit subtire si de calitate. Materialul este usor de montat si rezistent, nu necesita intretinere si, cu un montaj corect, nu permite patrunderea umezelii atunci cand este folosit la exterior.

 

Diferitele culori si finisaje se obtin prin folosirea unor amestecuri de argila de culori diferite si in urma tehnicilor speciale de ardere. Materialul este 100% prietenos cu mediul inconjuratori si, extrem de important, nu prezinta riscuri pentru sanatate.

DETALII PRODUCATOR

Cea mai mare companie producatoare de ceramica, cu capital privat

In 1855, antreprenorul german August Lauw a inaugurat in nordul Germaniei prima unitate de productie de caramizi. In urmatorii 10 ani afacerea a continuat sa prospere si productia de caramizi era deja sustinuta de 2 fabrici, acestea fiind in prezent sediile centrale ale companiei. De-a lungul anilor, compania a continuat sa fie condusa de membrii ai familiei, in prezent, managementul companiei fiind preluat de Wilhelm-Renke Röben – CEO Roben din 1989, reprezentand a 5-a generatie de patronat familial. Sub conducerea lui au luat nastere gamele de caramida aparenta fabricate in fabrici din SUA si Polonia. Röben se numara astazi printre primii 5 producatori de caramida din SUA iar in Germania este cea mai mare companie privata producatoare de caramida.

 

Röben continua sa investeasca in toate unitatile de productie, in special in dezvoltarea noilor produse cu atentie deosebita asupra gamelor de culori si finisaje. “Putem pune la dispozitia oricarui client produsul pe care si-l doreste,” spune CEO-ul Wilhelm-Renke Röben. “Arhitectul care doreste sa-si lase amprenta asupra proiectului, asociatia de locatari care respecta un buget strict si beneficiarul ce viseaza la casa mult dorita. Pentru fiecare situatie gasim intotdeauna solutia potrivita.”

SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA

Trimite-ne detaliile proiectului tau si un reprezentant zonal te va contacta in cel mai scurt timp posibil.

MA INTERESEAZA:

caramida decorativaadeziv fixarechit de rosturiaccesorii montaj

DORESC SA PRIMESC SUPLIMENTAR SI:

BrosuraFisa TehnicaCertificat CE

Am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor inscrise mai sus.

BROSURA

CONTACT

Contacteaza-ne completand formularul alaturat sau foloseste datele de mai jos.

Va asteptam de luni pana vineri intr-una din sucursalele Geplast din tara, in intervalul 9:00 – 17:00.

 

Email: oferta@klinker.ro

Tel: 0213.123.325